Izdelava nalepk in etiket

Bela nalepka (bela samolepilna folija)


Izdelava nalepk in etiket na samolepilno belo folijo tiskamo trajne jumbo plakate, avtografike, promocijske table, označevalne table, darilne nalepke, male promocijske nalepke, male etikete za na kartice… Za izdelavo nalepk in etiket poleg standardnega CMYK tiska je možen tudi tisk sijaj zlate (zlatotisk), krom srebrne (ogledalo), mat zlate, mat srebrne, kovinsko rdeče, kovinsko modre, srebrnega mozaika in bele barve. Vse vrste materialov so namenjene za zunanjo uporabo. Obstojnost tiska se podaljša z uporabo dodatne zaščite – UV plastifikacije.

Vse nalepke lahko računalniško obrežemo po poljubni obliki s pomočjo rezalnika ali nakaširamo na različne materiale.

Prozorna nalepka (prozorna samolepilna folija)

Samolepilna prozorna folija je primerna za tisk okenskih grafik, manjših avtografik in grafik, kjer je pomembno, da je nalepka prozorna in ne zakrije podlage, na katero je nameščena. Površina prozorne nalepke je lahko sijaj ali mat.

Problem majhnih črk, ki se jih ne da izrezati iz folije, rešimo s tiskom na prozorno nalepko, ki jo nalepimo na podlago. Svetle barve, skozi katere bi se podlaga lahko videla, je možno podtiskati z belo barvo, s čemer močno zmanjšamo prosojnost tiskane površine.

Vse nalepke in etikete lahko zarežemo po poljubni obliki.

Odstranljive nalepke Magic Tack

Odstranljive nalepke Magic Tack nimajo lepila, tamveč se na površino prisesajo z mikro priseski. Mogoče jih je večkrat prestavljati. Uporabljamo jih tam, kjer želimo nalepko odstraniti brez ostankov lepila.

Odstranljive nalepke so primerne za aplikacijo na gladke površine – table, vrata, okna, pohištvo… Na voljo so v prozorni, peskani ali beli barvi in so primerne za tisk in izrez z rezalnikom.

Peskana nalepke

Peskana folija ali folija imitacije peskanega stekla je primerna za vse vrste ravnih steklenih površin, kjer želimo preprečiti vpogled v prostor ali pa le dekorativno okrasiti stekleno ploskev.

Z rezalnikom lahko izrežemo poljubne motive ali vzorce, ki bodo okrasili steklene površine ali pa le dodatno zastirali pogled v prostor.

Folije je primerna tudi za tisk in izrez tako manjših kot tudi večjih nalepk.

S tiskom na peskano nalepko lahko dekorativno še povečamo zasebnost, ki jo že sicer zagotavlja peskana folija

Statična folija (folija brez lepila na statični osnovi)

Statična folija nima lepila in se zaradi statične napetosti odlično oprime gladke površine, v trenutku se da odstraniti in površino pusti nedotaknjeno. Primerna je za zaščito steklenih, akrilnih, kovinskih, pvc… površin, za oglaševanje in dekoracijo steklenih površin. Nanos je enostaven, brez nadležnih mehurčkov. Površina, kamor želimo aplicirati statično folijo, mora biti gladka, ravna in čista. Po odstranitvi statična folija ne pušča ostankov, površina ostane nedotaknjena.

Statična folija je dobavljiva prozorna ali bele barve.

Glow – nalepka, ki se sveti v temi

Izdelava nalepk in etiket na Glow in the dark ali fosforna folijo je bela samolepilna folija z blago rumenkastim tonom, ki jo uporabljamo nepotiskano ali pa nanjo odtisnemo poljuben motiv. Ko je folija osvetljena, akumulira svetlobo in v temi zeleno žari tudi do 12 ur.

Primerna je za označevanje izhodov v sili, označevanje evakuacijskih (požarnih) poti in oznake na vozilih.

Za več infromacij nas lahko kontaktirajte tukaj.